Diavetito

2010/02/14

Valentin nap....

...nem az igazi Samer nelkul. Ezen a hetvegen ugyanis dolgozik. Igaz, hogy mult hetvegen hosszu honapok utan (sot, talan mar egy eve is megvan..) eljutottunk KETTESBEN etterembe es utana moziba. Alexet lefektettem 7 korul, a tobbi gyerkoc meg itt maradt Salammel. Eloszor elmentunk egy P.F.Chang's nevu kiraly azsiai etterembe, egyik kedvenc helyunk, de mar evek ota nem voltunk. Valami Isteni csoda folytan nagyon jo asztalt kaptunk, pedig csordultig tele volt az etterem, kint a "varoban" egy 30 fos csoport vart arra, hogy nekik is legyen hely. Ez az etterem amugy is nagyon zsufolt, az asztalok kb. fel meterre vannak egymastol, plusz egy nagyon hosszu barpult is van, tevekkel, szol a zene, hangosan beszel mindenki. A hangulat mindig jo, a kaja is es egy szuper jo pincert fogtunk ki, komolyan mondom, ennyire profi vendeglatost ritkan latni manapsag. Annyira levoltunk nyugozve, hogy meg a fonokenek is megemlitettuk es persze jo kis borravalot hagytunk :). Miutan teletomtuk magunkat atsetaltunk a kozeli moziba es megneztuk az "It's complicated" ("Ez bonyolult") cimu vigjatekot. Steve Martin, Alec Baldwin, Meryl Streep, szoval jo volt a szereposztas, a film is szorakoztato, bar nem annyira vicces mint amennyire lehetett volna vagy amennyire azt elkepzeltem elore :). De azert jo volt, hajnali egykor ertunk haza, Alex pont felebredt es amikor bementem hozza teljesen ebren szopogatta a huvelykujjat. Samer mivel nem gyakran latja ezert eloszeretettel jatszik vele az ejjel kozepen amikor Alex felebred. Vegen ugy kell kimarcangolnom a kezebol, hogy hagyja mar had rakjam vissza aludni szegeny gyereket :).
Szoval azert "valentineztunk", egy hettel ezelott, de ma hianyzik, hogy itt legyen, gyerekek is nagyon hianyoljak. Sogorom is dolgozik, ok csutortokon mentek randizni amig en vigyaztam a gyerekekre. Milyen jo, hogy mindkettonknek beepitett bebiszitterunk van! :)
Amugy a hetvegen itt van Samer es Salam unokatesoja, Suzie, latogatoban a ferjevel es a kislanyukkal. A gyerekek nagyon elvezik, hogy egy kislany is van a hazban (ket eves Camille) es a kiscsaj folyamatosan szorakoztatja oket, elvezi a halas kozonseget :). Kepek majd jonnek. Szep Valentin napot kivanok mindannyiotoknak! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése