Diavetito

2010/04/06

Nem gondoltam volna...

hogy neha napokig nem lesz idom vagy kedvem irni a blogra. Pedig sok minden tortenik, semmi NAGY dolog, csak a mindennapi rohanas, de nem unatkozunk. Hetvegen megint utrakeltunk, szombaton tojasvadaszatra es szulinapi buliba, aztan Dori baratnomekhez mentunk. Vasarnap pedig Istentisztelet, utana haza es Husvet alkalmabol grilleztunk. Mar 3 hete tudatosan egeszsegesebben etkezunk, az egesz csalad, gyerekek, sogornomek, igy a szokasos sonka, tojas, kalacs helyett halat es csirkemellet grilleztunk, volt hozza fokhagymaval parolt spenot es krumplipure helyett karfiolpure, ami nagy sikert aratott. Igaz, azt fogyokurasnak nem mondanam, mert kremsajttal volt keszitve, de a krumplipurenel kevesebb kaloriat tartalmazott :).
Doriek mennek haza Magyarorszagra 2 het mulva, bevallom irigykedem kicsit. Illetve szomorkodom, hogy mi nem tudunk menni. Nem tudom mikor jutunk el oda, hogy meglegyenek a papirjaink es penzunk is legyen. A lanyaim sokat kerdezik, hogy mi mikor megyunk, sajnos nincs ra valaszom a "nem tudom"-on kivul. Gondolkodtunk azon, hogy mi lenne ha csak a lanyok mennenek, bedobnank oket a melyvizbe a magyar nyelvvel kapcsolatban, tuti felfrissulne a meglevo tudas es sokat is tanulnanak. Meglatjuk majd...
Samer munkaja kicsit fellendulni latszik, nem tudom, hogy csak az adobevallas elotti domping e ez, valoszinu mindenki meg ebben az evben megakarja kapni a visszateritest ami akkor jar, ha uj autot veszel. Vagy aki mar megkapta a visszateritest az autot vesz belole... Igazabol nem is erdekel, a lenyeg, hogy vasarolnak, ezzel fellenditve a gazdasagot mint egeszt es persze Samer fizetese is emelkedik ezaltal. Remelem folytatodik a gazdasagi fellendules, ra fer mindenkire.

2 megjegyzés:

  1. Ha ugy dontesz hogy a lanyokat bedobod a melyvizbe, akkor en szivesen logok veluk.Pestre is elmehetunk egyutt.Igy a nagymama is pihenhet egy kicsit.Mit szolsz?

    VálaszTörlés