Diavetito

2010/04/30

Az elmult napokban...

... nem sok minden tortent. Mult hetvegen az en szulinapomat elore hoztuk es Samerrel elmentunk Los Angelesbe, Conan O'Briant neztuk meg a turnejan. O itt az USAban egy ejjeli vendeges/rohogos musort vezetett evekig, aztan az NBC csatornaval valami konfliktusba keveredett, elment onnan es most turnezik a musoraval. Egyik kedvenc "komediasom", imadom a humorat, Samer pedig ezt tudvan meglepett szulinapomra ket jeggyel. Nagyon jo volt kicsit kiruccanni, elfelejteni a mindennapi stresszes eletet es onfeledten rohogni ket oran keresztul :). Aztan hetfon Samer visszament dolgozni, ma jon ide ujra. Holnap o lesz egesz nap a gyerekekkel, amig en a templomos baratnoimmel pizzazni megyek! Wooo-hoooo!

* Leila hetfon matekbol elismero oklevelet kapott, 103%-os lett a matek felmeroje, ami azt jelenti, hogy a plusz feladatokat is tokeletesen oldotta meg. Nem ram utott :). Azt mondta a tanitonenije, hogy ha minden oklevelet neki adhatna, akkor azt tenne, mert olyan okos es szorgalmas. Most mar csak itthon kene ugyanezt eljatszania :).

* Szervezem Alex szulinapi bulijat, anyoseknal lesz. Vagy ezt mar irtam?? Majus kozepen, a szulinapja elott egy nappal tartjuk majd. Kikuldtem a meghivokat, remelem sokan eltudnak jonni, kb. 70-80 embert hivtunk meg, ez a "szuk" csalad es a legkozelebbi baratok, de nem hiszem, hogy mindenki el tud jonni. Altalaban a fele szokott :).
Mit irjak meg...hm..hm...

* Tervezgetjuk a jovot, mar csak ket honap van hatra az iskolabol es utana koltozni szeretnenk, de meg nem tudjuk hova. Lehet imadkozni ertunk es kuldeni a pozitiv gondolatokat :). Rank ferne mar valami Isteni csoda :-P.

* Ma Sami eloszor megy szulinapi buliba EGYEDUL! En elviszem, de nem maradok ott vele. Egy iskolai kisbaratnoje 6. szulinapja lesz, tegnap elmentunk ajandekot is venni. Samike mar "igazi ferfi", mondta, hogy vagy babat vagy valami fozos jatekot vegyunk a kislanynak... sztereotipia :) Vegul egy helyes, kreativ jatekot vettunk, kis pluss kutyakat lehet oltoztetni, dekoralni vele. Biztos jol erzi majd magat, Leila "onzetlenul" felajanlotta, hogy ott marad vele a buliban, de Sami egy hangos NOOOOO!-val reagalt ra. Hisz' o mar nagyfiu, nem kell neki pesztra :). Ismerem a szuloket, az unnepelt nagymamaja pedig az iskola igazgatonoje ahova a gyerekeim jarnak, ezert merem csak ugy ott hagyni, amugy ulnek felette argus szemekkel figyelve :).

Na, ennyit mara, szep hetveget mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése