Diavetito

2010/03/02

Nem tudom....

... miert nem irok gyakrabban, mire eljutok oda, hogy "most mar irni kene!", addigra orak kellenenek ahhoz, hogy mindenrol irni tudjak ami tortent. Ha gyakrabban irnek akkor egyszerubb lenne es nektek sem kene fel oraig olvasni egy post-ot. No mindegy! Most ujra eltervezem, hogy gyakrabban fogok irni, mondjuk ket naponta, meglatjuk mi lesz belole.
Hol is kezdjem?
Irtam multkor, hogy Samer beteg a fulevel. Azota is meg szenved vele, egy specialistanal is volt mult penteken, mert felt, hogy teljesen elmegy a hallasa. Szerencsere a doki megnyugtatta, hogy kb. ket het mulva teljesen vissza fog jonni a hallasa es nem lesz maradando serules sem, ne aggodjon. Addig szedi az antibigyot, viszont a cseppeket nem kell mar csepegtetnie, mert a kulso fuljarat nem volt mar begyulladva.
Amig o a dokinal volt penteken, addig en elvittem a gyerekeket (az enyemeket, az unokaocsik maradtak itthon az apukajukkal, aki szabadnapos volt) egy Chuck E. Cheese nevezetu, direkt gyerekeknek keszult etterembe, ahol pizzazas es fagyizas mellett jatszani is lehet. Vannak benti maszokak, jatekasztalok, benti kosarlabda, szines, hangos jatekgepek, mint egy mini Las Vegas a kolkoknek :)). Nyerni is lehet, meg pedig jegyeket, amiket kesobb ajandekokra, edessegre lehet valtani. Persze mint minden, ez sincs am ingye', a szulok kemeny dollarokat valtanak be jatekzsetonokra, hogy a kolkok jatszhassanak. Nekem volt egy kuponom, 100 zseton 10 dollarert, ami szuper kedvezmeny, mert kulonben 20 zsetont adnak 5 dollarert a kupon nelkul. A 100 zseton persze nekunk nem olyan sok, mert negy gyerek kozott kell elosztani, ha nem is igazsagosan, mert a nagyok 30-30-30-at kaptak, Alex meg 10-et es egy puszit, de o nem reklamalt :). Nagyon tetszett amugy a hely Alexander babamnak, a sok villogo, szines feny, hangzavar, rohangalo gyerekek, neki ennel nem kell tobb ahhoz, hogy jol erezze magat. A nagyok mindig jol erzik magukat, ok kerik termeszetesen, hogy menjunk, en ha eletem vegeig tobbet nem latom a helyet akkor is boldogan halok meg. Nekem az az orom, hogy ok jol erzik magukat. Jatszottak, ettunk fagyit (a kaja nagyon draga es xar, zsiros pizza, szutyok salatabar), sot meg Sami egyik osztalytarsaval is osszefutottunk. Amugy azert nincs most iskola a gyerekeimnek, mert ok egesz eves iskolaba jarnak, ami azt jelenti, hogy 3 honapot jarnak, 1 honap szunet, megint 3 honap suli, 1 honap szunet, 3 honap suli, 1 honap szunet, aztan kezdodik minden elolrol :). Most eppen szunet van, marcius vegeig. De errol majd irok kulon is...
No szoval, jol ereztuk magunkat a Chuck E Cheese-ben, gyerkocok boldogan koszontek meg, hogy elvittem oket, faradtan jottunk haza, Alexander mar a kocsiban nyavalygott es itthon 3 oran keresztul aludt utana. Jo volt kicsit CSAK az en gyerekeimmel lenni, kar, hogy Samer nem tudott velunk jonni, o miutan vegzett a dokinal ment dolgozni. Ezen a hetvegen viszont szabad es tervezzuk, hogy szombaton bowlingozni megyunk a gyerekekkel, vasarnap-hetfon pedig felmegyunk a hegyekbe a barataink hazaba telelni egy kicsit. Itt lent kb. 25 C van napkozben, gyonyoru napsutes, rovidnadrag, zold fu, de fent a hegyekben fagy, ho, szankozas, ket napra szivesen megyunk :)), tobb hideg nem kell!

Kepeket berakom egy smilebox-ba, aztan jonnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése