Diavetito

2010/03/14

Elvagyok foglalva...

..., rohannak a napok. Hihetetlen, hogy ujabb het telt el, a gyerekeknek mar csak ket het szunet van, aztan mennek vissza a suliba. Kozben a ket unokaocsemnek elkezdodott a baseball szezon, igy a csalad masik resze is nagyon elfoglalt. Bevallom oszinten, orulok, hogy nem irattam be Samit baseballozni, nem tudom hogy csinalnam. A heten 2x van edzes es egyszer pedig meccs. Komolyan veszik am az amerikaiak ezt a sportot, a kis ot evesek orakat gyakorolnak es a meccsen teli torokbol uvolt veluk az edzo ha nem ugy megy a dolog ahogy o azt elkepzelte. Hat koszi, en ennek inkabb nem teszem ki a gyerekem egyelore. Az edzesek altalaban keso delutan vannak, 5-6 korul, nekunk azert is necces lenne, mert Alex 7 korul mar alszik. Tegnap delelott elmentunk megnezni a nagyobbik unokaocsem, Noah, meccset, sajnos nem nyertek, bar nekem mondhattak volna azt is, hogy elsopro elonnyel nyert a csapatuk, elhittem volna, mert nekem fingom nincs a baseballrol :). Holnap delutan sogornomnek megbeszelese van az iskolakorzet irodajaban, igy en viszem a fiukat edzesre, aztan amikor Salam oda er akkor o marad ott veluk. Igy legalabb a kisebbiket, Dominicet is latjuk jatek kozben. O amugy kis termete ellenere abszolut atleta tipus, minden sportban kiemelkedo mar most.
Samer egesz heten dolgozik, csak penteken jon haza, de el kell, hogy mondjam milyen szuper hetvegeje volt. Pentek, szombat es ma is dolgozott, vegre nem hiaba, annyi vevojuk volt, hogy nem gyoztek, neki is be kellett allni az eladok koze, amit nem bant, az irodai munka nem a kedvence, az eladoira viszont kihivaskent tekint :). 6 autot adott el o egyedul a hetvegen, ez rekord, meg neki is, pedig az elmult ket evben o volt a ceg elso szamu eladoja mielott eloleptettek. Ahogy mondjak, az Isten is erre teremtette, csak ez a franya gazdasag lendulne mar fel veglegesen. Lekopogom, hogy az elmult 3 hetben hatarozott javulast latunk, remelem folytatodik! Amugy az ironia a helyzetben az, hogy mar hetek ota "Toyota panik" folyik a csapbol is, a hircsatornak ebben nagyon toppon vannak, mindenbol szenzaciot tudnak krealni. Biztos hallottatok ti is arrol, hogy a Toyota "visszahivott" tobb millio autot, mert valami problemat talaltak a gazpedal egy reszevel. Leginkabb megelozeskent hivtak vissza ennyi kocsit, de a media raharapott a hirre mint piranhak a friss husra. Ennek ellenere tobb autot adtak el ezen a hetvegen mint a Toyota fenykoraban. Erdekes, nem tudom mi az oka, de ugy vagyok vele, hogy nem is erdekel, csak folytatodjon :).
Gyerekek jol vannak, Alexander par napon belul betolti a 10. honapot. El sem hiszem, hogy ket honap mulva az elso szulinapjat unnepeljuk. Egyre tobb figyelmet igenyel es kovetel is, imadja ha szorakoztatjuk es jokat kacag a testverei bohockodasain, ok meg elvezik, ha boldogga tehetik a kisocsit. A lanyok szuletesetol fogva imadjak, nem gyozok biraskodni afelett, hogy ki a soros a baba pelenkazasaban, eteteseben, fogasaban. Sami kicsit tavolsagtartobb volt eleinte, egy-egy puszin es simin kivul nem sokat foglalkozott a kis csomaggal, de kb. ket honapja egyre tobbet jatszik Alexszal, egyre tobbet dedelgeti, szeretgeti es erdekli, hogy miket csinal eppen a kisteso. Valamelyik nap eppen itt ultem a gepnel amikor oldalra tekintve az alabbi kep tarult elem. Sami a jatekszamitogep monitorjat Alex fele forditotta, hogy o is lassa a szamokat es eppen a matematika alapjait magyarazta kisoccsenek: "2+2 egyenlo 4-gyel Alex!" Nagyon edesek voltak, le is fenykepeztem oket.
Teszek be meg egy kepet, ez is a hetvegen keszult, Amira es Dominic baseballoztak a haz elott es Dominic egyik eros dobasa Amira fejen landolt a baseball-kesztyu helyett. Kb. ket masodpercen belul feldagadt Amira szeme es most egy orasi mokkaval ekeskedik a kisasszony. Ahogy o mondta "Legalabb van mirol sztoriznom!" Sztorizni azt nagyon szeret es tud is! :)


3 megjegyzés:

  1. awww, szegeny Amira!! Sami imadnivalo az ocsivel. :-)) Hat meg hogy fogja elvezni a dolgot, mikor rajon, hogy az ocsi milyen jo jatszotars! Ezt a baseball uvoltos edzest en se ertem, szegeny kolkok. :(

    VálaszTörlés
  2. Szegeny Amira...jaj, mikor ilyen cukisagokat olvasok, ahogy a nagy teso tanitja a kicsit, kedvem van rogton egy uj kisbabahoz. :)

    VálaszTörlés
  3. Az egyik legnagyobb orom az eletben amikor latom, hogy a gyerekeim mennyire szeretik egymast. Akkor is ha neha veszekszenek :). Hajra az uj kisbabahoz, mind a kettotoknek!! :))

    VálaszTörlés